Resultaten voor lille brocante markt plattegrond

   
   
 
lille brocante markt plattegrond
Plattegrond Lille Grote plattegrond van het centrum.
Op deze stadsplattegrond van de stad kun je inzoomen om de locatie van hotels en bezienswaardigheden te vinden en zo je route te plannen. Zo kun je met behulp van deze plattegrond een stadswandeling maken door alle toeristische attracties die je op de stadskaart interessant vindt.
SEO expert
Lille verkeersbureau VVV informatie kaart verkeersbureau.
De stad biedt je een kijkje in de Vlaamse en de Franse cultuur. Lille is vooral bekend van de Brocante markt. Grand place in Lille. Reizen naar Lille. Doordat Lille relatief dichtbij Nederland ligt is de stad een prima bestemming voor een citytrip of een tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk.
Miele wasmachine
De brocantemarkt in Lille op tijd plannen! Huisjekijken.
Er zijn diverse touroperators die dagtochten naar de markt organiseren. Dat betekent vaak midden in de nacht vertrekken, en de volgende nacht weer thuis. Zo geniet je optimaal van een hele dag Lille. Uitrusten doe je lekker in de bus! Natuurlijk kun je ook met eigen vervoer naar Lille en op je gemak twee dagen rondstruinen tussen alle oude meuk, brocante en antiek.
badkamerwinkel nieuwegein
BRADERIE DE LILLE: handige tips, informatie veel foto's.'
De braderie begint officieel op zaterdag om 14.00 uur. De hele binnenstad staat echter s ochtends vroeg al vol met kraampjes en in de buurt van de Citadel begint de markt zelfs al op vrijdag. Volgende editie: 2 en 3 september 2017 helaas is de Braderie dit jaar afgelast vanwege de algemene terreurdreiging. Vervoer: parkeerplekken zijn schaars tijdens de Braderie de Lille. Bezoek de stad dus bij voorkeur met de trein of een georganiseerde busreis. Overnachten: boek voor het gemak een accommodatie net buiten de binnenstad. Tip: Comfort Hotel Lille Europe. Dit basic hotel ligt op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum en je kunt er gratis parkeren. Wees er uiteraard ruim op tijd bij met reserveren. Handig: haal bij aankomst eerst het braderieboekje met plattegrond bij Office de Tourisme op Place Rihour of gewoon bij je hotel.
Brocante Markt Lille 2018 Busreis va. 35.
Wij verwachten in Lille aan te komen rond 10.30 uur. Na aankomst in Lille heeft u alle tijd om de antiek markt te bezoeken en uiteraard de mosselen met friet te proberen. We verlaten de Brocante markt om 20.30 uur waarna we weer huiswaarts keren. Handig te weten.: Oad biedt de mogelijkheid de gekochte spulletjes mee te nemen onder in de bus. De mogelijkheid bestaat dat er niet voldoende bagageruimte is. Daarom raden wij u aan geen grote kasten en tafels etc. tijdens deze dagtocht te kopen. Als de gekochte spullen niet vervoerd kunnen worden, dan kunt u de daaruit voortvloeiende kosten niet verhalen op Oad. Neem voldoende contant geld mee. De pinautomaten bevinden zich in het centrum en er staan vaak lange wachtrijen voor. Een ruime rugzak voor vrije handen is ideaal, maar nog handiger is een koffer op wieltjes. Trek uw wandel" schoenen aan. De straten zijn geplaveid met kinderkopjes, dus dat loopt wel zo fijn. Wat oude kranten en plastic tasjes om de spullen goed te verpakken zijn niet overbodig. In de bus ontvangt u bij aankomst een plattegrond die speciaal voor de markt worden gemaakt.
Dagje Uit 2 dagen Brocantemarkt Lille 2018.
Meer informatie en een plattegrond van de Braderie kunt u vinden Er staat op deze site overigens ook dat de braderie pas zaterdag om 14.00 uur begint maar de kenners weten dat deze al vrijdagavond van start gaat dus als u aankomt in Lille is het al volop actie!
Brocante Markt Lille op de kaart van Lille. Plattegrond van Brocante Markt Lille in Lille Zoover.
Brocante Markt Lille. Tips Brocante Markt Lille. Reviews Foto's' video's' Tips Vraag en Antwoord Plattegrond. 1 Nederlandse reviews. 0 Internationale reviews. Ben je benieuwd naar de exacte lokatie van Brocante Markt Lille in Lille? Bekijk dan hierboven op de kaart waar deze accommodatie precies ligt.
Lille.
Het Hospice Comtesse was in de middeleeuwen een ziekenhuis. Je ziet het interieur van een 17e eeuws huis en krijgt een beeld van de kunst en het maatschappelijke leven van Lille in de tijd van voor de Franse revolutie. De markt op zondagochtend in Wazemmes.

Contacteer ons