Meer resultaten voor brocante markt lille

   
   
 
brocante markt lille
Brocante Markt Lille 2018 Busreis va. 35.
Wij verwachten in Lille aan te komen rond 10.30 uur. Na aankomst in Lille heeft u alle tijd om de antiek markt te bezoeken en uiteraard de mosselen met friet te proberen. We verlaten de Brocante markt om 20.30 uur waarna we weer huiswaarts keren.
miele
Braderie van Lille Evenement in Lille.
Braderie van Lille. Evenement in Lille. Alle foto's' bekijken. Toevoegen aan favorieten Uit favorieten verwijderen. De Braderie van Lille vindt zijn oorsprong in de Beurs van Lille; de oudste geschriften die hier melding van maken dateren uit de 12de eeuw.
seo cursus
4 dagen Antiekmarkt Lille.
Dag 2 Antiekmarkt Lille. Na het ontbijt bezoekt u de antiekmarkt in Lille. De antiekmarkt bestaat uit meer dan tweehonderd kilometer antiek en brocante. In de straten van Lille worden vele activiteiten georganiseerd, zoals straattheater, wielrenwedstrijden en pop en jazzconcerten. Na een dag vol vermaak in Lille brengt uw chauffeur u s avonds weer terug naar uw hotel in Aalst. Dag 3 Stadswandeling Brugge. Vandaag gaan we naar de stad Brugge. De historische binnenstad van Brugge werd in 2000 door UNESCO opgenomen op de werelderfgoedlijst. We maken een stadswandeling onder leiding van een gids. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen. Dag 4 Brussel en terugreis. Na het ontbijt hebt u nog vrije tijd in het centrum van Brussel. Ontdek de Grote Markt, de chique winkelgalerij St.
google advertenties
Antiekmarkt Lille.
Tijdens de brocante markt Lille busreis krijgt u de gelegenheid om per luxe touringcar de antiekmarkt Lille te gaan verkennen. Er zijn duizenden brocante kramen te vinden tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille en u kunt genieten van de gezellige braderie.
Brocante markt Lille Dalstra Reizen.
Brocante markt Lille 2018. 100 km brocante op de Braderie de Lille. Dé grootste en wereldberoemde antiekmarkt van Europa! De Brocante Markt Lille. Brocante markt Lille 2018. Ieder jaar veranderd Lille in het eerste weekend van september in hét walhalla voor brocante liefhebbers.
De beste brocantemarkt van Frankrijk: Lille Zoover.
Sportievelingen reizen tijdens de Braderie de Lille ook naar Frankrijk af. Niet om te shoppen, maar voor de halve marathon die altijd in hetzelfde weekend plaatsvindt. Brocante markt druk, maar leuk. Voor velen is de markt het uitje van het jaar.
Brocante markt Lille 2018 per bus 35, Dagjeuitpagina.nl.
Brocante markt Lille 2018 per bus 35., Home Stedentrips Brocante markt Lille 2018 per bus 35., Geschikt voor: Kinderen 0-6 Kinderen 7 14 Jongeren 15 21 Volwassenen Senioren Familie Groepen Individueel. Faciliteiten: Eetgelegenheid Parkeergelegenheid Rolstoelvriendelijk. De grootste vlooienmarkt van Europa, jaarlijks in Lille.
Dagje Uit Brocantemarkt Lille 1 september 2018.
Brocantemarkt Lille 1 september 2018. Altijd al eens naar dé Brocantemarkt Braderie de Lille van Europa gewild? Pak nu je kans en ga gezellig met een groep vriendinnen, collega's' en/of familie mee naar de grootste brocante en antiek/rommelmarkt van Europa in Lille! In 2018 vindt de markt plaats op zaterdag 1 september.
Braderie de Lille-Rommelmarkt in de gehele stad Lille.
De Braderie de Lille is de grootste en bekendste brocante ofwel rommelmarkt van Europa. Elk jaar komen er in het eerste weekend van september tussen de 1 en 2 miljoen bezoekers naar Lille om tussen de antieke spullen te snuffelen en te genieten van de speciale sfeer tijdens dit weekend.

Contacteer ons