Op zoek naar de tuinkamer brocante?

   
   
 
de tuinkamer brocante
Photo diary: de woonweek van Karin van De Tuinkamer Brocante De Wemelaer.
Vandaag de photo diary van Karin van de blog De Tuinkamer Brocante. Kijk mee naar de woonweek van Karin! Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Karin Mennega en ik woon samen met mijn partner in een vrijstaand huis in Hoogezand-Sappemeer 15 min vanaf Groningen.
lg was droogcombinatie
De Tuinkamer Brocante open" dagen" in Hoogezand vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017.
vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 Hoogezand De Tuinkamer Brocante open" dagen." Tuintuinhuisjes, en winkel gevuld met franse brocante Hou je van Stoer en Landelijk dan ben je hier op het juiste adres Aantal kramen: 0-10. Antiek en curiosamarkt.
seo blog
De Tuinkamer.
design in combinatie met brocante, curiosa, kitsch en landelijke meubels. Daarnaast hebben we woonaccessoires uit eigen atelier en geven we interieuradviezen. De webwinkel van de Tuinkamer is geopend. U kunt nu buiten de normale openingstijden ook artikelen online bestellen. Hierbij heeft u de keuze om uw bestelling af te halen of via de post thuis te laten bezorgen.
badkamerwinkel nieuwegein
De Tuinkamer Brocante detuinkamerbroc op Pinterest.
Pinterest werkt niet tenzij je JavaScript inschakelt. De Tuinkamer Brocante. De Tuinkamer Brocante. Hoofdstraat 163 Hoogezand / ik heb ongeveer 13 jaar samen met mijn vriend een winkel in FRANSE BROCANTE. We gaan regelmatig naar het buitenland om oude items te vinden.
De Tuinkamer Brocante Startpagina Facebook.
Iedere zaterdag van 13.00-17.00 en elk eerste weekend van de maand ook de zondag van 13.00-17.00. Tot eerste weekend februari op zaterdag en zondag van 13.00-17.00. De Tuinkamer Brocante heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. 7 november 2017. De Tuinkamer Brocante heeft de omslagfoto bijgewerkt.
WELKOM de Tuinkamer.
20-02-2018 Hallo Karin, Dank je wel voor de mooie Franse haard. 01-02-2018 Hallo Karin., Zojuist de zinken schaal ontvangen. 20-12-2017 Hallo Karin. Ik heb gisteren de spulletjes ontvangen. Super bedankt voor. Plaats een bericht. 2010 2018 de Tuinkamer sitemap rss webwinkel beginnen powered by Mijnwebwinkel.
De Tuinkamer, Hoogezand Seasons.
De landelijke sfeer van hun woonhuis en die van hun winkel De Tuinkamer lopen naadloos in elkaar over. Elk kastje, elke stoel en alle accessoires worden door eigenaren Klaas Onnes en Karin Mennega bij elkaar gesprokkeld op brocantemarkten, vondsten die vaak eerst in eigen huis belanden en waar de vaste clientèle met smart naar uitkijkt.

Contacteer ons